Samsung geeft je 50 euro cashback bij Galaxy A42, A51 of A71: dit moet je weten

Met extra voordeel een nieuwe smartphone aanschaffen? Misschien is dan de interessante cashback-actie van Samsung een interessant idee. De nieuwe Galaxy A42 5G, de A71 en de A51 krijg je nu met 50 euro korting, in de vorm van geld terug.

50 euro cashback op Galaxy A42, A51 en A71

Zo nu en dan stunten fabrikanten met kortingen op hun toestel, zo ook Samsung, dat nu een cashback-actie heeft op de Galaxy A42 5G, de Galaxy A51 en de Galaxy A71. Alle drie de toestellen kun je met extra voordeel aanschaffen. Wanneer je voor 7 februari één van deze drie smartphones koopt bij de deelnemende verkooppunten, krijg je 50 euro teruggestort op je rekening. Wanneer je de smartphone aanschaft in de periode van 11 januari tot en met 7 februari, kun je de aankoop registreren op de website van Samsung. Vervolgens registreer je je product met bijvoorbeeld het IMEI-nummer en krijg je het bedrag op je rekening gestort.

Samsung Galaxy A51 prisma

Nog even kort op een rijtje:

  • Samsung Galaxy A42: deze betaalbare smartphone is voorzien van ondersteuning voor het 5G-netwerk. Er is een 6,6 inch HD+ beeldscherm, 128GB aan opslagruimte en een quad-camera met 48MP hoofdlens. Verder is er een Snapdragon 690 octa-core processor en een flinke 5000 mAh accu.
  • Samsung Galaxy A51: in onze Galaxy A51 review waren we al goed te spreken over het toestel. De telefoon biedt een 6,5 inch Full-HD+ Super AMOLED-scherm aan, samen met een quad-camera, Exynos 9611 chipset en een 4000 mAh accu.
  • Samsung Galaxy A71: de Samsung Galaxy A71 is de wat grotere broer van de A51. Er is een 6,7 inch Full-HD+ Super AMOLED-scherm en hij wordt aangedreven door een Snapdragon 730 chipset. Daarbij is er een quad-camera met 64MP hoofdlens en 4500 mAh accu.

Alle drie de toestellen draaien op moment van schrijven op Android 10, maar zullen elk ook de update krijgen naar Android 11. Met het updatebeleid van Samsung zit het wel goed voorlopig.

Wil je profiteren van de cashback-actie? Wacht dan niet te lang. Je kunt de toestellen bij de deelnemende winkels aanschaffen;

Daarnaast zijn de drie modellen ook met de cashback-actie beschikbaar bij T-Mobile, KPN, Tele2 en Vodafone.

Leestip: Sim-only aanbiedingen januari 2021: profiteer van interessante kortingen

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 318,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel