Samsung geeft je €50 cashback op Galaxy S6, S6 Edge en S6 Edge+

Samsung heeft vorige maand de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge uitgebracht. Mocht je die twee smartphones nou te duur vinden, dan is de Galaxy S6 (Edge) nog steeds een interessant alternatief. Nu geeft Samsung tijdelijk 50 euro cashback op deze drie toestellen.

Samsung Galaxy S6 cashback

De Samsung Galaxy S6 is momenteel extra voordelig te verkrijgen bij verschillende webwinkels. Bij aanschaf van een Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge of Galaxy S6 Edge Plus krijg je tijdelijk 50 euro teruggestort op je rekening. De aanbieding geldt nog tot en met 8 mei 2016. Je hebt dan tot en met 22 mei om aanspraak te maken op de cashback.

Samsung Galaxy S6 video

De Samsung Galaxy S6 (Edge) is inmiddels opgevolgd door de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge, die we in de Samsung Galaxy S7 Edge review al uitgebreid hebben behandeld. De Samsung Galaxy S6-serie zal voorlopig gewoon nog updates ontvangen, zodat je toegang krijgt tot de nieuwste functies.

Het glazen design van de toestellen geeft de S6 een premium-smoel. De Galaxy S6 is voorzien van een 5,1 inch display en een 16 megapixel camera. De S6 Edge valt op door zijn aflopende randen van het scherm en de S6 Edge+ heeft een 5,7 inch display. Via de buttons onder dit bericht vind je op de speciale smartphone-pagina’s alle prijzen, nieuwsberichten en specificaties van de drie toestellen.

Samsung Galaxy S6

Samsung Galaxy S6 kopen met cashback

De cashback-actie voor de Galaxy S6-toestellen is alleen geldig bij de deelnemende webwinkels.

Na aanschaf kan je via de promotie-website van Samsung aanspraak maken op de cashback. Per huishouden mag je maximaal drie keer deelnemen aan de promotie-actie, maar één keer per product. Binnen 6 weken stort Samsung het geld op je rekening. De cashback-actie geldt via bovenstaande links op zowel losse toestellen als op toestellen in combinatie met een abonnement. Bewaar hiervoor wel de factuur en de verpakking met de streepjescode.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel