Samsung weet dat Nokia 9 er aankomt, met 64GB en 128GB opslagruimte

Een opmerkelijk bericht, want voordat HMD Global de nieuwe Nokia 9 heeft aangekondigd, lijkt een andere fabrikant het al wel te weten. Samsung meldt vier verschillende versies van de Nokia 9.

Samsung over de Nokia 9

Dat de Nokia 9 ooit er aan zit te komen lijkt vast te staan. Echter heeft HMD Global nog niks hierover losgelaten. Des te interessanter is het volgende bericht; dat Samsung wel lijkt te weten wat we kunnen verwachten van de van oorsprong Finse fabrikant. De Nokia 9 zal in vier verschillende varianten uitgebracht worden.

Nokia 9 samsung

Als eerst wordt er onderscheid gemaakt tussen single-sim en dual-sim. Daarbij zal de Nokia 9 volgens Samsung verschijnen met 64GB opslagruimte en 128GB geheugen. De informatie hierover is te vinden op de website van Samsung Estland/Letland waar gebruikers hun toestel aan kunnen melden voor geld terug. Je krijgt een terugkoopwaarde voor je oude toestel bij aanschaf van een nieuwe Samsung.

Het is natuurlijk de vraag of Samsung het hier bij het juiste eind heeft, maar het is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Degenen die deze informatie brengt is de goed geïnformeerde leaker Roland Quandt. De Nokia 9 is onlangs opgedoken met vijf camera’s aan de achterkant van de telefoon. Wanneer we de officiële introductie kunnen verwachten is nog onduidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel