‘Live foto van Nokia 9 met vijf camera’s aan achterkant opgedoken’

HMD Global heeft grootse plannen met de nieuwe Nokia-smartphones. Althans, dit vermoeden krijgen we wel als we afgaan op de laatste berichtgeving.Er zijn foto’s opgedoken van een glazen Nokia met vijf camera’s aan de achterkant.

Nokia met vijf camera’s

Er gaan al heel lang berichten rond over de Nokia 9. We hebben de meest uiteenlopende geruchten gehoord en foto’s gezien, maar nu is er een nieuw bericht naar buiten gebracht. We zien een foto van een concept die een opvallende, vreemde cameramodule toont.

Nokia 9 concept

Het verhaal wordt duidelijker met de foto van de Nokia in real-life. Als de foto’s inderdaad echt zijn, dan wordt dit een erg interessant toestel. Aan de achterkant krijgt het toestel namelijk vijf camera’s, waarbij samen wordt gewerkt met Carl Zeiss. Ook zien we een flitser en een sensor. De verschillende sensoren kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor telephoto, zwart-wit, kleur, vervaging en multi-pixel. Maar alles is mogelijk.

Nokia 9 5 camera's

Het is niet bekend of de Nokia 9 (of hoe het toestel ook mag heten) er inderdaad zo uit komt te zien. Eerder werd wel duidelijk dat HMD Global wel zich meer op de camera wil richten. Hiervoor is het bedrijf weer in het bezit van het PureView trademark.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel