Samsung-app toont nieuwe Galaxy Watch Active, Galaxy Fit (e) en Buds

Niet alleen de Galaxy S10 en vouwbare smartphone krijgen we op 20 februari te zien van Samsung. De fabrikant zal nog veel meer uit de kast trekken. Er worden zeker nog drie verschillende accessoires verwacht; die nu zijn uitgelekt via de Gear-app van Samsung.

Samsung app over nieuwe accessoires

De officiële Samsung Gear-app (die ook wel Galaxy Wearable-app wordt genoemd), die bedoeld is om watches en andere accessoires met je telefoon te verbinden, heeft een aantal nieuwe producten laten zien. Er gingen de afgelopen tijd al veel berichten rond over nieuwe watches van Samsung, maar die berichten worden nu verder uitgebreid. De ontwikkelaars hebben het startscherm van de app uitgebreid met nieuwe informatie.

Samsung Wearables 2019

Op het startscherm zien we een drietal nieuwe producten die nog niet aangekondigd zijn. We zien hier als eerst de Galaxy Watch Active, de definitieve naam voor de nieuwe sport-smartwatch van Samsung. Hoewel verdere informatie niet bekend is, staat bij de foto wel dat de wijzerplaat ofwel de kast een diameter krijgt van 40 millimeter.

Als tweede zien we de Galaxy Fit en Fit e. Het zijn de nieuwe fitnesstrackers die Samsung ons vermoedelijk op 20 februari wil laten zien. Wat precies de verschillen en eigenschappen van deze twee watches zijn, is helaas nog niet bekend. Daarbij zien we de Galaxy Buds. Dit zijn de draadloze oordopjes van Samsung waarover we onlangs nog wat hebben gehoord.

Op 20 februari zullen we alle details naar verwachting te horen krijgen. DroidApp zal hier uitgebreid verslag van doen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel