Samsung begint ontwikkeling Android 8.0 Oreo voor A-serie (2017) en Galaxy S7-serie

Samsung heeft voor verschillende toestellen de update naar Android 8.0 Oreo al ontwikkeld, denk aan de S8 en Note 8. Nu is de ontwikkeling gestart voor verschillende andere toestellen van Samsung.

Samsung ontwikkelt Oreo voor meer toestellen

De Koreaanse fabrikant Samsung zal meer toestellen voorzien van Android 8.0 Oreo. De beta-test van de update voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+ is inmiddels afgerond en nu is het afwachten totdat de definitieve uitrol start. Ook de Samsung Galaxy Note 8 zal ook de update naar Android Oreo ontvangen. Deze updates komen samen met Samsung Experience 9.0.

Samsung Galaxy A3 2017 vingerafdrukscanner

Samsung zou nu zijn begonnen aan de ontwikkeling van Oreo voor verschillende toestellen. Het gaat hierbij om de onderstaande toestellen;

Of de Galaxy S6 nog de update naar Oreo krijgt is nog maar zeer de vraag. We verwachten eigenlijk van niet. Het is niet bekend wanneer Android 8.0 Oreo voor de hierboven genoemde toestellen beschikbaar wordt gesteld.

We vermoeden dat het lijstje met toestellen nog verder uitgebreid zal worden. We verwachten in ieder geval voor de Galaxy A8 (2018) ook nog de update.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel