Samsung rolt bugfix-update uit voor Galaxy S7 (Edge) in Nederland

Het vlaggenschip van vorig jaar van Samsung, de Samsung Galaxy S7, krijgt een nieuwe update in Nederland. De software-update wordt vanaf nu uitgerold en bevat diverse verbeteringen en bugfixes voor het toestel. Enkele weken geleden ontving de Galaxy S7 de laatste update.

Bugfix-update voor Galaxy S7

Samsung is in ons land begonnen met het verspreiden van een update voor de Galaxy S7-serie. Als eerst is de ‘gewone’ Samsung Galaxy S7 aan de beurt. We verwachten dat het niet al te lang zal duren voordat ook de Galaxy S7 Edge de update krijgt. Overigens gaat het niet om een hele grote update. De update met versienummer G930FXXU1DQFL/G935FXXU1DQFL houdt de telefoon op beveiligingsupdate juni die enkele weken geleden werd uitgebracht voor de S7.

Galaxy S7 update juli 2017

De changelog is vrij stil over de wijzigingen die de update met zich meebrengt. We gaan er daarom vanuit dat het toestel enkele fixes heeft ontvangen van enkele bugs. Verschillende gebruikers hadden soms de ervaring dat ze last hadden van ‘freezing’ waarbij het toestel even haperde. Het is niet helemaal duidelijk of deze update hier dan ook een einde aan maakt. De update voor de S7 wordt vanaf nu uitgerold in Nederland, gewoon OTA via het toestel.

Mocht jij veranderingen merken na de update, dan horen we die graag van je!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel