Samsung brengt Disney- en Pixar-wallpapers met camera-gat uit voor Galaxy S10

De Samsung Galaxy S10-serie is voorzien van een zogenoemde punch-hole; een opening in het scherm voor de front-camera. Samsung heeft nu zelf een aantal Disney- en Pixar-wallpapers uitgebracht zoals Frozen, The Incredibles en Zootopia. Deze maken gebruik van deze inkeping.

Galaxy S10: Disney en Pixar wallpapers

Eerder verscheen al de Hidey Hole app. Hiermee kon je tientallen wallpapers downloaden en instellen als achtergrond. Bijzonder aan deze achtergronden is dat ze ontworpen zijn met de punch-hole in gedachten. Er wordt op een creatieve manier gebruik gemaakt van de openingen in het scherm.

Samsung heeft nu zelf ook een reeks achtergronden uitgebracht die ook op een speelse manier gebruik maken van de camera-opening. Deze zijn ontwikkeld in samenwerking met Disney en Pixar. Verschillende karakters uit verschillende films vind je vanaf nu terug bij de zogenoemde Cutout Wallpapers. Denk aan Mickey Mouse, Zootopia, The Incredibles en Frozen. Eerder bracht Samsung al Disney AR Emoji uit voor Galaxy-smartphones.

Disney Pixar Galaxy S10 wallpapers

De Disney-wallpapers zijn beschikbaar voor de Galaxy S10 en S10e. Je kunt ze vinden in de Galaxy Store, waar je meer content kunt vinden van Samsung.

Leestip: 21 handige tips en tricks voor je Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 611,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 438,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 636,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel