Samsung Galaxy A7 (2018) duikt op: met triple-camera (persfoto’s)

Het nieuws over dat Samsung de A-serie van meer premium functionaliteit wil voorzien is nog niet zo oud. Nu zien we een eerste glimp van de Samsung Galaxy A7 (2018). Dit is het eerste toestel van de fabrikant met een triple-camera.

Galaxy A7 (2018) met triple-camera

De Samsung Galaxy A7 (2018) zal de eerste smartphone van de Koreaanse fabrikant zijn met een triple-camera. De fabrikant gaf eerder al aan dat het de A-serie meer premium features wil geven, en deze niet alleen voorbehouden wil laten voor de duurdere S-serie en Note-serie. De Galaxy A7 (2018) lijkt hiervan het eerste voorbeeld.

Samsung Galaxy A7 2018

Op foto’s is de Samsung Galaxy A7 (2018) nu te zien, het zijn persfoto’s die een goed beeld geven van de smartphone. De vermoedelijk glazen smartphone zal aan de achterkant beschikken over een triple-camera waarbij de sensoren in verticale opstelling worden geplaatst. De vingerafdrukscanner zit aan de rechterkant van het toestel; een nieuwe plek voor Samsung-toestellen. We zagen deze ook bij de gisteren aangekondigde Samsung Galaxy J6+.

Samsung Galaxy A7 2018 vingerafdrukscanner

Het is niet duidelijk wanneer de telefoon aangekondigd wordt. Wel gaan er berichten rond over dat het toestel ook in Nederland uitgebracht zal worden. In oktober heeft Samsung een persconferentie staan, maar de kans bestaat dat we het toestel pas op een ander moment te zien krijgen. De smartphone komt ook in het blauw en goud op de markt. Volgens de bron komt de telefoon op de markt voor 348 euro.

Samsung Galaxy A7 2018 blauw goud

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel