Teaser: Samsung komt op 11 oktober met nieuwe Galaxy: maar wat is het?

Samsung zal op 11 oktober een aankondiging houden waarbij het een nieuw Galaxy-toestel aankondigt. Echter is het nog de vraag wat we precies kunnen verwachten, omdat het niet lijkt alsof er al veel over naar buiten is gekomen. Wel deelt Samsung een teaser.

Samsung aankondiging op 11 oktober

Op 11 oktober zal Samsung middels een livestream een aankondiging houden van een nieuw Galaxy-apparaat. Samsung heeft hiervoor een uitnodiging online gezet met daarop de tekst “4x fun”. Onbekend is wat Samsung van plan is op 11 oktober. De smartphonefabrikant is weliswaar bezig met een opvouwbare, buigbare smartphone, maar de kans dat we die 11 oktober gaan zien is erg klein. Dit omdat Samsung zelf heeft aangegeven pas in november met de eerste details te komen.

Samsung aankondiging 11 oktober

Wat kunnen we dan wel verwachten? Eerdere geruchten gingen over dat Samsung met een nieuwe smartphone wil komen die aan de achterkant voorzien is van vier camera’s. De kans is aanwezig dat dit een nieuwe A-serie smartphone wordt. Volgens topman DJ Koh van Samsung zou het bedrijf nieuwe innovaties niet enkel meer op de duurdere toestellen willen voeren, maar ook in het mid-end segment willen toepassen. De groen-blauwe kleur in de tekst doet denken aan de kleur van een wallpaper die Samsung op de A-serie gebruikt.

We zaten nog te denken aan meer details over de slimme speaker, Galaxy Home, maar Samsung zou zelf hier pas in november op terug willen komen. We zullen nog even moeten wachten op meer informatie. Op 11 oktober 2018 zal de aankondiging live te volgen zijn. DroidApp zal je natuurlijk op de hoogte houden! Wat denk jij wat we kunnen verwachten?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel