‘Samsung Galaxy A90 krijgt uitschuifbare pop-up camera’ (foto’s en video)

Er zijn nieuwe beelden verschenen van wat mogelijk de Samsung Galaxy A90 is. Samsung werkt aan de nieuwe smartphone met een pop-up camera. Deze is open te schuiven aan de bovenzijde. We zien nu de beelden.

Galaxy A90 in beeld

De Galaxy A-serie wordt verder uitgebreid. Waar we eerder al de Galaxy A30, A50 en A70 zagen, is nu de Galaxy A90 in beeld. Deze smartphone zal besz die we nu zien, zijn afkomstig van leaker Waqar Khan. Overigens, zou de camera roteerbaar zijn; zodat deze zichzelf kan omdraaien. Hierdoor heb je ook voor de front-camera een flitser.

Samsung Galaxy A90 render

Ice Universe, een bron die doorgaans goed op de hoogte is van Samsung-nieuws, laat weten dat de beelden goed overeenkomen met hoe de daadwerkelijke Galaxy A90 eruit zal komen te zien. Deze bron laat ook weten dat het toestel beschikt over een triple-camera met 48MP + 8MP en ToF (voor diepte) sensor. Als we afgaan op de beelden lijkt het erop dat de vingerafdrukscanner in het scherm geïntegreerd zal zijn.

De video waarin je de Samsung Galaxy A90 ziet, is hieronder te vinden. Naar verluidt zou de smartphone op 10 april al gepresenteerd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 356,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel