Samsung voorziet Galaxy J6 van beveiligingsupdate oktober 2018

Samsung voorziet haar mid-end toestel uit de J-serie, de Samsung Galaxy J6, van een nieuwe update. Voor het toestel staat beveiligingsupdate oktober klaar die verschillende patches brengt.

Galaxy J6: beveiligingsupdate oktober

De Samsung Galaxy J6 wordt bijgewerkt met een nieuwe update. Gebruikers van het toestel melden dat in Nederland is begonnen met het verspreiden van beveiligingsupdate oktober 2018. Deze update dicht enkele tientallen patches vanuit Google in de beveiliging van Android. Samsung heeft zelf ook nog patches toegevoegd om de beveiliging van het besturingssysteem te verbeteren.

Samsung Galaxy J6 beveiligingsupdate oktober 2018

De laatste patch op de Samsung Galaxy J6 stamt nog van juli van dit jaar, dus het was wel weer tijd voor een update. Samsung belooft ieder kwartaal een security-patch uit te brengen voor de telefoon. Het is dan ook de verwachting dat we de volgende update rond januari 2019 kunnen verwachten.

De update wordt OTA aangeboden. Dit betekent dat je een melding krijgt op je telefoon als de update voor jouw toestel beschikbaar is. Eventueel kun je ook handmatig controleren in het menu met instellingen. Wil je alles weten over de J6, bezoek dan de toestelpagina via onderstaande button of de Galaxy J6 review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel