‘Samsung Galaxy Note 5 komt in januari naar Europa’

Over drie maanden zou volgens de laatste berichten de Samsung Galaxy Note 5 uitgebracht gaan worden in Europa. De Samsung Galaxy Note 5 zou in eerste instantie niet naar Europa komen omdat Samsung alle aandacht naar de Samsung Galaxy S6 Edge+ zou gaan. Daar komt dus mogelijk wel verandering in.

Samsung Galaxy Note 5

De Samsung Galaxy Note 5 komt volgens de laatste berichten naar Europa. In januari zou het toestel beschikbaar moeten zijn in de Europese winkels. In augustus werd de Samsung Galaxy Note 5 samen met de Samsung Galaxy S6 Edge+ aangekondigd.

Al snel werd bekend dat de Galaxy Note 5 niet naar Nederland en Europa zou komen. De Samsung Galaxy S6 Edge+ kreeg alle aandacht na de presentatie. Een Roemeense website meldt dat ze bronnen hebben dicht bij Samsung, die zouden bevestigen dat de Note 5 naar Europa komt.

In januari 2016 zou de Samsung Galaxy Note 5 in de Europese winkels moeten verschijnen. Het toestel is voorzien van een 5,7-inch Super-AMOLED display, een Exynos 7420 octa-core processor, 4GB aan RAM-geheugen en 32GB intern geheugen, wat niet uitbreidbaar is. Daarnaast is er de 16 megapixel camera, 5 megapixel front-camera en de 3000 mAh accu.

Samsung heeft de geruchten niet bevestigd of ontkracht. Zodra er meer bekend is, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

bron Gadget-Talk

Lees ook

Reageer op dit artikel