Samsung Galaxy Note 5 duikt op in uitgebreide photoshoot

Samsung zal volgende week de nieuwe Samsung Galaxy Note 5 aan gaan kondigen. Vandaag is een uitgebreide photoshoot opgedoken van de Samsung Galaxy Note 5 waarin het toestel in volle glorie is te zien. 

Samsung Galaxy Note 5 photoshoot

Eerder kwamen er al Galaxy Note 5 renders naar buiten en vandaag is het toestel geheel uitgelekt. De Samsung Galaxy Note 5 is de opvolger van de Samsung Galaxy Note 4, maar volgens eerdere berichten zal dit toestel voorlopig niet naar Nederland en Europa gaan komen. De Samsung Galaxy S6 Edge+ zou meer aandacht krijgen in Europa. Over dit onderdeel hopen we volgende week tijdens de aankondiging meer te horen.

Samsung Galaxy Note 5

De foto’s geven een duidelijk beeld van de Samsung Galaxy Note 5. Net als bij de Samsung Galaxy S6 zal ook de Note 5 niet beschikken over een geheugenkaartslot. Je kiest dus van tevoren het interne geheugen en dat kan niet uitgebreid worden met een geheugenkaart. Dit leidde tot veel negatieve reacties bij de introductie van de Galaxy S6, maar toch lijkt Samsung hier niet echt iets van aan te trekken.

Samsung Galaxy Note 5

De Samsung Galaxy Note 5 toont veel gelijkenissen met de Samsung Galaxy S6 qua vormgeving. Het metalen frame met de glazen panelen laten het toestel er modieus uitzien. Een lichte ‘curve’ aan de achterkant zal er voor moeten zorgen dat het toestel nog beter in de hand ligt. Aan de onderkant van de Note 5 nog geen nieuwe USB-C aansluiting, maar een ‘gewone’ Micro-USB aansluiting. Vermoedelijk zal het toestel beschikken over 4GB RAM-geheugen en beschikbaar zijn met 32GB, 64GB en 128GB aan interne opslagruimte. De accu zal vermoedelijk een capaciteit hebben van 3000 mAh.

Zoals gezegd zal volgende week Samsung een persconferentie houden. Hier zullen zowel de Samsung Galaxy Note 5 als de Samsung Galaxy S6 Edge+ aangekondigd gaan worden.

via Droid-Life

Lees ook

Reageer op dit artikel