‘Samsung Galaxy Note 5 wordt volgende maand aangekondigd’

Samsung zal de Galaxy Note 5 gaan lanceren voordat Apple de nieuwe iPhone aan zal gaan kondigen. Eerder gingen er berichten over dat Samsung de Samsung Galaxy Note 5 aan zou gaan kondigen tijdens de IFA in Berlijn, maar dat is vervroegd naar augustus.

Samsung Galaxy Note 5

De Samsung Galaxy Note 5 zal naar verwachting volgende maand aangekondigd gaan worden. Eerder bestond er het vermoeden dat Samsung tijdens de elektronicabeurs IFA aan zou gaan kondigen. De IFA vindt ieder jaar plaats in september, in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Galaxy Note 5

Om de voorsprong te vergroten op concurrent Apple zou Samsung de Galaxy Note 5 al volgende aan willen gaan kondigen, dit melden bronnen aan WSJ. Met de eerdere aankondiging wil Samsung vermoedelijk ook de hype rondom de Galaxy Note 5 langer laten duren. De Samsung Galaxy Note 5 zal dan verwachting uiteraard wel te vinden zijn op de stand van Samsung tijdens de IFA.

De Samsung Galaxy Note 5 zal de Samsung Galaxy Note 4 opvolgen die vorig jaar werd aangekondigd. Op dit moment is er nog niet heel veel bekend over de nieuwe phablet van Samsung. De geruchten spreken over een Quad-HD Super-AMOLED beeldscherm, een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie en 32GB intern geheugen. De laatste renders van de vermoedelijke Galaxy Note 5 doen vermoeden dat het toestel niet beschikt over de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden.

Wanneer er meer bekend is over de Samsung Galaxy Note 5, lees je dat uiteraard op DroidApp.

via TuttoAndroid

Lees ook

Reageer op dit artikel