Nieuwe renders tonen Samsung Galaxy Note 5

Op het internet circuleren nieuwe renders van de Samsung Galaxy Note 5, deze geven een duidelijk beeld van het toestel wat op 13 augustus aangekondigd zal worden.

Samsung Galaxy Note 5

De uitnodiging die Samsung heeft verzonden voor het Samsung unpacked evenement op 13 augustus hinten op een toestel met een curve. Hiermee zou het toestel kunnen gaan lijken op de Samsung Galaxy S6 Edge, die ook van een gebogen display is voorzien.

In eerste instantie zal de smartphone niet in Europa worden uitgebracht. Tech-website Slashgear verzamelde een lijst met specificaties op basis van geruchten en bronnen. De specificaties kunnen dus mogelijk nog afwijken van het uiteindelijke product.blackDe Galaxy Note 5 krijgt een 5.7 inch Super AMOLED display en 4GB werkgeheugen. De processor zou een Snapdragon 810 of een Samsung Exynos 7422 processor kunnen zijn. De Note 5 krijgt drie varianten als het gaat om opslagcapaciteit, 32, 64 en 128GB. Verder zou het toestel een 16 megapixel camera  en een batterij met een capaciteit van 3220 mAh krijgen.

Lees ook

Reageer op dit artikel