‘Samsung Galaxy Note 5 komt mogelijk 28 augustus toch naar Europa’

Het is goed mogelijk dat Samsung de Galaxy Note 5 toch uit gaat brengen in Europa. Gegevens over Bluetooth-certificaten en dergelijke doen de komst van een Europese Galaxy Note 5 vermoeden. Samsung kreeg van een grote groep Samsung-fans boze berichten dat de Samsung Galaxy Note 5 niet in Europa uitgebracht zou gaan worden.

Samsung Galaxy Note 5

Er is een klein beetje hoop voor de Samsung-fans die met smart zaten te wachten op de Samsung Galaxy Note 5. Vorige week kondigde Samsung de nieuwe Samsung Galaxy S6 Edge+ en de Samsung Galaxy Note 5 aan. De Samsung Galaxy Note 5 zou echter niet naar Europa komen, zo werd al snel duidelijk. Nu is er toch een sprankje hoop voor de Samsung-fans.

Samsung Galaxy Note 5

De collega’s van GSMArena kwamen tot de ontdekking dat er een smartphone door de certificeringen gaat met het typenummer SM-N920F. In het verleden was het achtervoegsel met de letter ‘F’ een aanduiding voor een Europese versie van een Samsung-toestel. Dit typenummer is opgedoken bij de autoriteit Bluetooth.org, die de certificeringen afgeeft voor de bluetooth-functionaliteit in een apparaat. Ook onderdelen van het toestel met dit typenummer zijn opgedoken.

Samsung Galaxy Note 5

Volgens een Koreaanse krant zou de Samsung Galaxy Note 5 zelfs over vier dagen, vanaf 28 augustus, in de Europese winkels verkrijgbaar moeten zijn. Het is nog even afwachten of de Samsung Galaxy Note 5 inderdaad naar Europa gaat komen, en dat dit inderdaad een marketingstunt van Samsung is geweest.

Mocht je niet willen wachten totdat de Samsung Galaxy Note 5 officieel naar Nederland (wellicht) komt, dan biedt webwinkel 2call de Samsung Galaxy Note 5 ook aan. Het gaat hier om een geïmporteerde versie van de Samsung Galaxy Note 5 die voor ruim 950 euro besteld kan worden.

via GSMArena

Lees ook

Reageer op dit artikel