Samsung Galaxy Note 8 ontvangt de beveiligingsupdate van juli 2018

Samsung heeft voor de Galaxy Note 8 een nieuwe update klaargezet. Voor het high-end toestel dat vorig jaar verscheen is de beveiligingsupdate van juli 2018 beschikbaar. Het gaat om een grote update voor het toestel.

Galaxy Note 8: beveiligingsupdate juli

Samsung rolt alweer een nieuwe update uit voor de Galaxy Note 8. Het inmiddels flink in prijs gedaalde toestel krijgt de beveiligingsupdate van juli aangereikt. De update zorgt voor enkele tientallen patches tegen kwetsbaarheden in Android. Daarbij heeft Samsung nog enkele toevoegingen gedaan aan de update voor beveiligingskwesties, specifiek voor Samsung toestellen.

Galaxy Note 8 beveiligingsupdate juli 2018

DroidApp-lezer Henk laat ons weten dat de update vanaf nu uitgerold wordt in Nederland. Hoewel de changelog alleen spreekt over stabiliteitsverbeteringen, verbeterde features en prestatieverbeteringen, is de update met een grootte van 564,10 MB fors te noemen voor alleen een security-patch. Zodra de update beschikbaar is voor je toestel, krijg je hiervan een melding op je telefoon.

Vorige week bracht Samsung al een update uit waarmee het mogelijk wordt om het startscherm van je Note 8 te draaien. Hierdoor kun je je homescreen in de horizontale stand gebruiken.

Alles over de Note 8

Wil je alles weten over de Galaxy Note 8, raadpleeg dan de toestelpagina via onderstaande button. Wil je nog meer uit je Galaxy Note 8 halen, lees dan ons uitgebreide overzicht vol Galaxy Note 8 tips.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel