Samsung Galaxy S5 en Galaxy A3 (2016) krijgen beveiligingsupdate november 2016

Samsung is goed op dreef met het uitbrengen van updates voor haar toestellen. Na de Galaxy S7 (Edge) krijgen nu ook twee andere toestellen een update voor de beveiliging. Het gaat om de Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy A3 (2016) die beveiligingsupdate november krijgen in ons land.

Beveiligingsupdate november voor Galaxy A3/S5

Samsung rolt in Nederland voor twee van haar toestellen de beveiligingsupdate voor november uit. Voor de Samsung Galaxy A3 (2016) en de Galaxy S5 is de nieuwste versie vanaf nu binnen te halen. Voor de bezitters van de Galaxy S5 is als eerst de update beschikbaar voor de Vodafone-branded versie. In de komende dagen wordt de update voor de unbranded verwacht, zodat de update breed beschikbaar is.

Samsung Galaxy A3 (2016)

Voor de Samsung Galaxy A3 (2016) is de update wel direct al unbranded te downloaden. Het versienummer van de update betreft A310FXXU2BPK2. Voor de Samsung Galaxy A5 (2016) en Galaxy S7 (Edge) is de beveiligingsupdate eerder deze maand al uitgebracht. Het versienummer van de update voor de Galaxy S5 is G900FXXS1CPK1. Mocht je nog niet de melding van de update hebben gekregen, dan kan je via Instellingen > over het toestel > software-update kiezen voor ‘nu bijwerken’ om te zien of de update voor jouw toestel beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel