Samsung Galaxy S6 (Edge) T-Mobile-versie krijgt Android 6.0.1 Marshmallow

Samsung rolt verder de update naar Android 6.0.1 Marshmallow uit voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. De update is nu ook aangekomen bij de T-Mobile versie van het toestel. Eerder begon de uitrol al voor de Vodafone-versie van de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge.

Galaxy S6 (Edge) T-Mobile

Voor de T-Mobile branded toestellen van de Samsung Galaxy S6 en de Samsung Galaxy S6 Edge kan vanaf nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow gedownload worden. De update is zojuist vrijgegeven door de telecomprovider. Eind februari kreeg de S6 met Vodafone al de update aangereikt. Bezitters van een unbranded-S6 moeten nog even wachten op de update. We verwachten dat de update daarvoor in de komende dagen beschikbaar zal komen.

Galaxy S6 Marshmallow T-Mobile

We vinden onder andere de vernieuwde TouchWiz interface, de mogelijkheid om sneller content te delen en de nieuwe Edge panels voor de bezitters van de Samsung Galaxy S6 Edge. Mocht je je toestellen hebben aangeschaft bij T-Mobile dan krijg je vanaf nu de melding dat de update klaarstaat. Mocht je handmatig willen controleren of de update klaar staat, dan is dat ook mogelijk. Ga hiervoor naar Instellingen > software-update > handmatig controleren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel