Samsung voorziet Galaxy S9(+) van augustus-patch en betere camera

Samsung is begonnen met het verspreiden van een nieuwe update voor de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Beide modellen krijgen een nieuwe beveiligingsupdate, samen met verbeteringen voor de camera.

Galaxy S9: beveiligingsupdate augustus

Degenen die in het bezit zijn van een Samsung Galaxy S9 of S9 Plus kunnen een update downloaden voor hun smartphone. Onder andere Jos meldt ons dat hij de beveiligingsupdate van augustus 2019 heeft ontvangen. Met deze update worden vanuit Google enkele kwetsbaarheden in het besturingssysteem gedicht, maar ook vanuit Samsung zijn nog enkele patches toegevoegd.

Samsung Galaxy S9 camera

De changelog maakt ook melding van verbeteringen in de camera. Wat er precies is verbeterd, wordt niet gemeld. Het lijkt er niet op dat er nieuwe functies aan de camera zijn toegevoegd. Wel heeft Samsung het over verbeterde prestaties. Mogelijk zijn aan de achterkant een aantal optimalisaties doorgevoerd.

De update wordt vanaf nu uitgerold en heeft een grootte van een kleine 247MB. Zodra de update beschikbaar is voor je Galaxy S9 of S9+ krijg je hiervan een notificatie op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel