Samsung Galaxy S9/S9+: juli-patch met nieuwe functies uitgerold

Samsung heeft een nieuwe update klaarstaan voor de Samsung Galaxy S9-serie. Zowel de S9 als de S9+ krijgen de beveiligingsupdate van juli 2019. Hierbij zitten ook nog een aantal nieuwe functies.

Galaxy S9: juli-patch

In Nederland staat voor de Galaxy S9 en S9+ een nieuwe update klaar. Dit melden diverse gebruikers aan DroidApp. Als eerst brengt de nieuwe update de beveiligingsupdate van juli 2019. Naast de patches van Google heeft ook Samsung zelf nog verbeteringen daarin toegevoegd. Maar de update brengt nog meer verbeteringen naar de Galaxy S9 en S9+.

In de changelog van de update wordt gemeld dat AR Emoji is verbeterd. Deze update wordt aangeboden bij het kiezen van AR Emoji in de camera-app. Je kunt met AR Emoji nu kiezen voor een geslacht; man, vrouw, jongen en meisje en hiermee nog meer mogelijkheden instellen.

Samsung Galaxy S9 AR Emoji

De Samsung Galaxy S9 krijgt ook een nieuwe functie ‘Call & Message continuity’. Hiermee wordt het mogelijk om oproepen en sms-berichten die binnenkomen ook op andere apparaten te zien. Dit werkt alleen op Samsung-apparaten die dit ondersteunen en waarbij je ingelogd bent met je Samsung-account. De update is vanaf nu beschikbaar voor de twee modellen uit de S9-serie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel