Samsung Galaxy S9 krijgt maart-patch en nieuwe camera-functies

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ krijgt een nieuwe update uitgerold. De smartphone wordt voorzien van de beveiligingsupdate van maart, samen met een reeks nieuwe functies voor de camera.

Update voor Samsung Galaxy S9

De Samsung Galaxy S9-serie wordt vanaf nu, in Nederland, bijgewerkt met een nieuwe update. Niet alleen wordt er een nieuw beveiligingslevel doorgevoerd, namelijk beveiligingsupdate maart 2019. Deze patch dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android OS. Daar heeft Samsung nog een aantal patches aan toegevoegd.

Samsung Galaxy S9 camera

Samsung heeft de camera ook van een aantal verbeteringen en nieuwe features voorzien. De selfies kunnen voortaan gemaakt worden met een zichthoek van 68 graden. Eerder konden deze alleen met een beeldhoek van 80 graden gemaakt worden. Het was een feature die we eerder op de Galaxy S10 en S10e zagen. Je kunt nu sneller schakelen tussen de camerastanden.

Met de update heeft Samsung de Galaxy S9 en S9+ ook voorzien van verbeteringen in de stabiliteit van WiFi, de berichten-, contacten- en video-editor- app. De update wordt vanaf nu uitgerold naar de Galaxy S9-serie in Nederland. Zodra deze beschikbaar is voor jouw device, ontvang je een notificatie.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel