Samsung geeft je €100 cashback op Galaxy S9 en S9+: alle details

Samsung is een cashback-actie gestart waarbij je korting krijgt op de aanschaf van de Samsung Galaxy S9 of Galaxy S9+. Beide toestellen kun je met respectievelijk 100 of 150 euro cashback krijgen. We zetten de details op een rij.

Galaxy S9 cashback-actie

De hele maand kun je de Samsung Galaxy S9 en S9+ allebei met wat voordeel kopen. De S9 en S9+ zijn de vlaggenschepen van Samsung van dit moment. In onze Samsung Galaxy S9 review waren we al enthousiast over het toestel.

De cashback-actie werkt als volgt; via de deelnemende winkels kun je de Galaxy S9 of S9+ voor de bij de winkel geldende prijs aanschaffen. Vervolgens vul je het deelnameformulier in op de website van Samsung om aanspraak te maken op de cashback. Binnen enkele weken krijg je het geld teruggestort op je rekening. Om aanspraak te maken op de actie, dien je het toestel aan te schaffen in de periode van 2 juli tot en met 5 augustus 2018. Vervolgens heb je tot 20 augustus 2018 de tijd om je toestel aan te melden.

Samsung Galaxy S9 cashback

Deelnemende winkels

Hieronder vind je de deelnemende winkels, goed om te weten is dat Belsimpel bijvoorbeeld niet mee doet. Overigens geldt de cashback-actie zowel bij een los toestel als in combinatie met een abonnement.

En bij de providers:

Wanneer je kiest voor de standaard-uitvoering van de S9/S9+ met 64GB opslagruimte, krijg je 100 euro retour. Kies je voor de variant met 256GB interne opslagruimte, dan krijg je 150 euro terug. Overigens kun je in beide gevallen het geheugen uitbreiden met een geheugenkaart. Je kunt hier het deelnameformulier op de website van Samsung vinden.

Alle details over de Galaxy S9 en Galaxy S9+ vind je via onderstaande buttons op de toestelpagina’s. Daarbij kun je ook de actuele prijzen daar raadplegen van verschillende winkels.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel