Samsung Gallery uitgebracht in Play Store: de galerij-app voor je Galaxy

Samsung heeft de Samsung Gallery app uitgebracht voor Android. In de Play Store plaatsen fabrikanten met regelmaat hun eigen apps, en zo nu dus ook Samsung met de eigen galerij-app. De Samsung Gallery app is voorzien van handige features waaronder het maken van je eigen verhaal.

Samsung Gallery in Play Store

De Samsung Gallery app toont de foto’s en video’s die je hebt gemaakt of hebt opgeslagen op je smartphone. Daarbij zijn er verschillende extra opties aanwezig. Zo is er ondersteuning voor cloud-synchronisatie (met Samsung Cloud) en kun je dus op ieder Samsung-toestel bij je mediabestanden.

Een andere feature die aanwezig is in de Samsung Gallery app is het maken van verhalen. De galerij-app kiest foto’s uit die bij elkaar passen; zoals foto’s van je huisdier of je vakantie, en maakt hier een verhaal van. Deze functie doet heel erg denken aan die van de Google Foto’s app. Foto’s worden verder onderverdeeld als afbeeldingen of in albums.

De Samsung Gallery app is niet voor ieder Android-toestel beschikbaar. Op dit moment is er alleen ondersteuning voor verschillende Galaxy-toestellen waaronder de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Dat Samsung de app in de Play Store heeft uitgebracht heeft als voordeel dat er sneller updates verspreid kunnen worden, zonder dat hiervoor een software-update voor het toestel noodzakelijk is.

Samsung Gallery
Samsung Gallery
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel