Samsung presenteert Game Launcher 2.0 met nieuwe functies

Samsung levert op verschillende van haar toestellen Game Launcher mee. Dit is een platform waarmee je meer uit games op je smartphone kunt halen. Nu heeft het bedrijf Samsung Game Launcher 2.0 aangekondigd met nieuwe functies en een nieuw design.

Game Launcher 2.0

Samsung Game Launcher 2.0 is aangekondigd door het bedrijf. Met Game Launcher kan je tijdens het gamen gebruik maken van verschillende hulpmiddelen, zo schreven we al in ons artikel met Galaxy S7 tips. Zo is het mogelijk om snel notificaties te dempen tijdens het spelen, en heb je nog veel meer extra opties.

Samsung Game Launcher 2.0

Verbeteringen

Nu is Game Launcher 2.0 er en deze brengt een aantal veranderingen. Het design van de interface is aangepast, waarmee je volgens Samsung nog sneller je weg kunt vinden in de toepassing. Dankzij Game Discovery krijg je snel toegang tot aanbevolen spellen, die passen bij de gebruiker. Ook is er een dagboek die overzicht geeft in hoeveel tijd je steekt in een game.

Downloaden

Samsung Game Launcher wordt standaard meegeleverd op de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge. Bezitters van de Galaxy Note 5, A8, C5, C7, C9, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge+ kunnen de apps Game Launcher en Game Tools downloaden via Galaxy Apps. De update staat klaar in Galaxy Apps.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel