Samsung brengt ‘Internet Beta’ uit in Play Store: test als eerst nieuwe functies

Samsung heeft een nieuwe applicatie uitgebracht in de Google Play Store. Het gaat om een beta-versie van de eigen internetbrowser; Samsung Internet Beta. Deze app maakt het mogelijk om als eerste toegang te krijgen tot nieuwe functies. 

Samsung Internet Beta

De meeste bezitters van een Android-toestel gebruiken de Chrome browser, maar toch is er meer keuze in de Play Store. Nu is de keuze nog wat breder want Samsung heeft de beta-versie van haar eigen Samsung Internet app uitgebracht voor Android. De browser heeft de naam Samsung Internet Beta meegekregen en geeft je als eerste toegang tot de nieuwste functies.

Samsung Internet Beta

Beta-testen worden gebruikt om feedback te verzamelen van gebruikers voor de definitieve versie van de applicatie. De eerste versie van Internet Beta brengt direct een aantal interessante features. Zo is ondersteuning voor 360-graden video, een QR code lezer en ondersteuning voor zoekmachine DuckDuckGo.

Samsung Internet Beta

De Samsung Internet Beta app werkt op toestellen van Samsung met Android 5.0 Lollipop en hoger. Daarnaast werkt de toepassing ook op Nexus- en Pixel-toestellen. Je kunt de app downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel