Samsung kondigt ‘Leader 8’ aan: high-end clamshell met twee AMOLED-displays

Samsung heeft een nieuwe klaptelefoon aangekondigd. Dit toestel dook eerder al op en is nu officieel gepresenteerd. Het gaat om de Samsung Leader 8, een high-end clamshell met zowel aan de voor- als aan de binnenkant een AMOLED-display.

Samsung Leader 8

De Samsung Leader 8 is officieel aangekondigd in China. Het toestel is voorzien van een een constructie zoals we die vroeger zagen; namelijk een klap-toestel. Zowel aan de buitenkant op het klepje als aan de binnenkant van het toestel bevindt zich een AMOLED-display. Allebei de displays hebben een grootte van 4,2 inch.

Er is verder een 12 megapixel camera met een diafragma van f/1.7, een vingerafdrukscanner onder de camera. Ook is er een fysiek nummer-pad aanwezig wanneer de telefoon open wordt geklapt. De telefoon wordt aangedreven door een Snapdragon 821 processor, 4GB RAM en 64GB opslagruimte (uitbreidbaar). De high-end smartphone is verder voorzien van 2300 mAh aan accucapaciteit en er is zelfs draadloos opladen.

Samsung Leader 8 flip phone

Met deze nieuwe Samsung SM-G9298, zoals het toestel eigenlijk wordt omschreven, komt het bedrijf met een verfrissende, high-end klaptelefoon waar we vroeger zo gek op waren. Een prijs is net als een releasedatum niet bekend. Het is nog maar de vraag of het toestel ook buiten China uitgebracht wordt.

Zie jij de Samsung kleptelefoon met Android wel zitten? Laat het ons weten door een reactie achter te laten onder dit bericht!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel