Samsung brengt officiële Olympische Thema’s uit voor jouw Galaxy

Samsung is één van de sponsoren van de Olympische Spelen in Pyeonchang dit jaar. Inmiddels is Nederland al een reeks medailles rijker en kun je nu zelf ook nog meer in de stemming komen. Samsung heeft namelijk Olympische thema’s uitgebracht voor de Galaxy-apparaten zoals de S8, A8 en Note 8.

Olympisch thema voor je Galaxy

De bezitters van een Samsung Galaxy kunnen twee nieuwe Olympische thema’s vinden in de Galaxy Apps toepassing. Deze thema’s zijn helemaal in de stijl van de Olympische Spelen 2018 die momenteel in Pyeongchang, Zuid-Korea gehouden worden.

Het Olympische thema is gratis beschikbaar en is er in de witte kleurstelling en in de zwarte kleurstelling. Herkenbaar hierbij zijn de strepen in de Olympische kleuren, het aangepaste Always On Display en de passende icoontjes en illustraties.

De thema’s zijn voor een groot aantal toestellen met de Galaxy Apps toepassing beschikbaar. Denk aan de Samsung Galaxy S8, S8+, Galaxy A8 (2018), Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S7, S7 Edge en bijvoorbeeld de A-serie uit 2017 zoals de Galaxy A3 2017 en Galaxy A5 2017.

Wil je aan de slag met de thema’s, dan kun je hier het zwarte thema en hier het witte thema downloaden uit Galaxy Apps.

Leestip: De 6 beste Olympische Spelen apps voor Pyeongchang 2018: zo mis je niks

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel