Samsung deelt patch bovenop beveiligingsupdate september: 18 patches

Samsung, en verschillende andere fabrikanten, voorzien naast de beveiligingsupdate van Google de update nog van enkele verbeteringen. Specifiek voor de toestellen van de fabrikanten zelf worden patches gedicht. Samsung dicht met de beveiligingsupdate van september 18 kwetsbaarheden.

Samsung: beveiligingsupdate van september

We schreven van de week over de beveiligingsupdate van september die door Google beschikbaar is gesteld. Fabrikanten kunnen nu aan de slag met het optimaliseren van de update voor hun toestellen. Samsung heeft nu ook het nieuws naar buiten gebracht hoeveel en welke patches door hen toe zijn gevoegd voor de Galaxy-smartphones.

Samsung Galaxy S8+ Bixby

Met de update van september werden door Google al 59 patches gedicht. Samsung voegt met deze update er nog eens 18 aan toe. Het gaat om kwetsbaarheden die alleen bij Samsung-telefoons voorkomen. Eén van de kwetsbaarheden heeft het label ‘kritiek’ gekregen. Van de achttien kwetsbaarheden zijn er acht openbaar gemaakt, om te voorkomen dat kwaadwillenden er misbruik van maken. De patches van Samsung hebben onder andere betrekking op verschillende onderdelen, waaronder het klembord, QuickTools, het rooten met Custom Image en verschillende andere dingen.

Binnenkort zullen de eerste Samsung-toestellen bijgewerkt worden met de beveiligingspatch van september. Uiteraard zullen we je hierover berichten. Mocht je zelf inmiddels de update binnen hebben gekregen, dan horen we dat graag van je!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel