Samsung laat gebruikers AR Emoji nog meer personaliseren, lijkt nu meer op jou

Samsung is bezig met het uitbrengen van een update voor de functie AR Emoji, die te vinden is op de Galaxy S9. De smartphone-app krijgt de mogelijkheid om veel meer te personaliseren aan je eigen emoji. Nu moet het nog meer op jouzelf lijken.

Meer personalisatie AR Emoji

Op de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ is AR Emoji te vinden. Deze app laat je een foto maken van iemand of jezelf, en hier vervolgens een eigen emoticon van te maken. Hierbij kun je tot dusver kiezen uit een aantal mogelijkheden, maar zoals we in de Galaxy S9 review bespraken, is het aantal opties nog erg beperkt.

Samsung Galaxy S9 AR Emoji

Samsung wil de AR Emoji functie nu verder uitbreiden. Met de komende update wordt het mogelijk om deze verder te personaliseren. Er komen opties voor het aanpassen van de gezichtsuitdrukking, haren, oren en ogen en de vorm van het gezicht. Hierbij moet de functie volgens Samsung nog beter bij kinderen werken. Met My Emoji Editor zijn er hulpmiddelen beschikbaar die de kenmerken verder kunnen verfijnen.

Tot slot geeft Samsung aan dat met de update het gezicht tot 65 procent beter geregistreerd moeten worden. De update wordt vanaf nu in de komende tijd uitgerold. Het kan dus even duren voordat je de update van AR Emoji kunt gebruiken.

Leestip: 35+ handige tips en tricks voor de Samsung Galaxy S9 en S9+

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel