Samsung presenteert Galaxy Note 8 Olympic Games Edition voor Winterspelen

Samsung heeft voor de aankomende Olympische Winterspelen in Pyeongchang een speciale editie van de Note 8 gepresenteerd. Het gaat om de in wit gekleurde Galaxy Note 8 Olympic Games Edition.

Galaxy Note 8 Olympic Games Edition

Al 20 jaar is Samsung partner van de Olympische Spelen en in het verleden bracht het al meerdere limited editions uit van haar toestellen. Ook voor de Olympische Winterspelen in Pyeongchang (Zuid-Korea) die dit jaar worden gehouden, heeft Samsung een speciale editie gepresenteerd van een toestel. Dit keer is de Samsung Galaxy Note 8 Olympic Games Edition aangekondigd.

De editie voor de Olympische Spelen zal uitgereikt worden aan meer dan 4000 Olympiërs, medewerkers en de Olympische familie, zo laat Samsung weten. Deze Limited Edition valt op door de glanzende witte achterkant. Voor degenen die inmiddels enthousiast zijn geworden is er slecht nieuws, het toestel zal niet in deze stijl op de markt gebracht worden. De specificaties zijn verder gelijk aan die van de standaard Note 8.

Mocht je toch op zoek zijn naar een Galaxy Note 8, lees dan onze uitgebreide Galaxy Note 8 review, vind alle mogelijkheden in de 25+ Galaxy Note 8 tips en raadpleeg de Note 8-pagina met alle details en actuele prijzen via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel