Samsung gaat tijdslimiet invoeren voor gratis thema’s

Samsung zal spoedig het beta-programma voor Android Pie openen, waarbij een opvallende wijziging wordt doorgevoerd. Er komt een tijdslimiet aan het gebruik van gratis thema’s.

Gratis thema op je Galaxy

Het gebruiken van gratis thema’s lijkt met de komst van Android Pie beperkt te worden door Samsung. Het gebruik van gratis thema’s wordt aan banden gelegd door een tijdslimiet toe te passen. Hierbij kun je ze 14 dagen na activeren gebruiken, daarna wordt er teruggekeerd naar het standaard thema van Samsung.

Samsung gratis thema

Een reden hiervan wordt niet bekend gemaakt. Wel meldt Samsung dat het het beleid heeft gewijzigd om ontwerpers te helpen om hoge kwaliteit producten te blijven maken. Dit zou suggereren dat thema-makers worden gestimuleerd om geld te verdienen, en het gebruik van gratis thema’s te beperken. Wanneer de 14 dagen bijna om zijn van het thema, krijgen gebruikers een melding. Ook tien minuten voordat teruggekeerd wordt, krijgt de gebruiker een melding. Daarbij verschijnen ook suggesties voor andere thema’s die je kunt proberen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel