Samsung voert opvallende wijziging door in updatebeleid Galaxy S7-serie

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn al meer dan drie jaar oud. Onlangs werden de updategaranties versoberd, maar ondanks de leeftijd van de smartphones komt Samsung daar nu op terug.

Goed nieuws voor S7-bezitter

Samsung heeft goed nieuws voor de bezitters van de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge. Beide toestellen zijn inmiddels al op leeftijd en worden niet meer maandelijks van updates voorzien. In april van dit jaar werden de updategaranties verlaagd, waarbij je alleen nog ieder kwartaal een update kon verwachten voor de toestellen uit de S7-serie. Eind juni werd bekend dat er alleen nog updates zouden komen als Samsung dit nodig achtte.

Galaxy s7 update

En op dat laatste lijkt Samsung nu terug te komen. Zonder hierover naar buiten te brengen, is op de support-pagina te zien dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge weer in een ander rijtje zijn geplaatst. De gehele S7-serie staat weer in het rijtje met toestellen waarvoor ieder kwartaal een update beschikbaar zal komen. Het is niet bekend waarom Samsung het updatebeleid voor de S7 weer heeft aangepast, maar dit kan in ieder geval goed nieuws zijn voor de S7-bezitters. Het is niet bekend tot wanneer Samsung deze periode handhaaft. Doorgaans zijn fabrikanten na drie jaar ondersteuning de desbetreffende toestellen alweer ‘vergeten’, maar Samsung gaat vrolijk door.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel