Updatebeleid van Samsung Galaxy S7 (Edge) gedowngraded

Samsung heeft het updatebeleid voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge gedowngraded. Dit betekent dat deze twee toestellen van drie jaar geleden niet langer meer maandelijks van beveiligingsupdates worden voorzien.

Galaxy S7 updatebeleid

Iedere maand werden security-updates uitgerold voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge. Aan die zekerheid wordt nu gesleuteld. De twee toestellen die in 2016 werden uitgebracht, krijgen niet meer iedere maand een beveiligingsupdate. Samsung heeft dit teruggeschroefd naar ieder kwartaal. Dit deed Samsung eerder al voor de Galaxy S6-serie en A5 (2016).

Samsung Galaxy S7 updatebeleid

Dat de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge nog steeds in het rijtje staan van kwartaalupdates is erg netjes. Het gebeurt zelden dat toestellen na drie jaar nog van updates voorzien worden; Samsung heeft dit goed begrepen. Zeker aangezien er nog steeds groepen mensen zijn die de Galaxy S7 gebruiken.

Ook is er nieuws over de onlangs aangekondigde Samsung Galaxy A70. Ook dit toestel zal ieder kwartaal een update ontvangen voor de beveiliging van Android.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel