Beveiligingsupdate februari voor Galaxy S7-serie en A8 (2018)

Samsung heeft voor een aantal toestellen de nieuwste beveiligingsupdate geoptimaliseerd. De security-patch van februari 2019 is vanaf nu beschikbaar voor de Galaxy S7-serie en de Galaxy A8 (2018).

Update van februari voor S7

De Samsung Galaxy S7-serie is door Samsung nog niet vergeten. Voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge wordt door de fabrikant een nieuwe update uitgerold. De smartphones krijgen allebei de beveiligingsupdate van februari 2019. Deze update werd begin deze maand door Google verspreid en kan vanaf nu door fabrikanten geoptimaliseerd worden voor hun toestellen. In Nederland en België is de update vanaf nu beschikbaar voor de twee smartphones.

Samsung Galaxy A8 2018 review

Niet alleen voor de S7-serie wordt de beveiligingsupdate van februari 2019 beschikbaar gesteld. De Samsung Galaxy A8 (2018) is ook van de update voorzien, zo melden gebruikers aan DroidApp. De patch van februari dicht enkele tientallen lekken in Android zelf. Daar heeft Samsung bovenop nog enkele patches toegevoegd.

Zodra de update voor jouw toestel klaarstaat, krijg je hiervan een melding op je toestel. Eventueel kun je via het menu met instellingen handmatig controleren op updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel