Galaxy S7, Galaxy S8, Sony Xperia’s en Moto G5 Plus krijgen beveiligingsupdate

Een aantal fabrikanten heeft voor verschillende toestellen een nieuwe security-patch vrijgegeven. Voor de Samsung Galaxy S7, S8 en Note 8 krijgen de januari-patch, net als verschillende Sony Xperia-devices.

Beveiligingsupdate voor Sony en Samsung

Er zijn weer een aantal toestellen voorzien van een nieuwe security-patch. Als eerst is er de Motorola Moto G5 Plus. Deze smartphone krijgt beveiligingsupdate december, zo laat Rob aan ons weten. Voor verschillende Sony’s staat de beveiligingsupdate van januari 2019 klaar. Het gaat om de Xperia XZ3, Xperia XZ2, XZ2 Compact en XZs. De update wordt spoedig voor de Xperia XZ1-serie verwacht.

Galaxy S8 januari update

Samsung bracht eerder deze week de patch van januari al uit voor de Galaxy S9, S9+ en Note 8. Nu is het de beurt aan andere toestellen, zo melden DroidApp-lezers Sergio, Raymond, Frank, Mark en Erik. De update is vanaf nu in Nederland uitgebracht voor de Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy S7 en S7 Edge. Hierbij gaat om fixes die vanuit Google zijn aangeleverd, maar daar bovenop nog verbeteringen vanuit Samsung. Zover bekend zijn er geen verdere wijzigingen na de update. De update voor de S8 en S8+ heeft een grootte van 400,91 MB.

Zodra de update voor je toestel beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Eventueel kun je handmatig controleren op updates via instellingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel