Serious Request 2015: alles over het Glazen Huis in Heerlen in de SRH15-app

Vandaag, vrijdag 18 december 2015 wordt de aftrap gegeven voor 3FM Serious Request 2015. Het Glazen Huis staat dit jaar in de Limburgse stad Heerlen. Rondom Serious Request worden er verschillende evenementen en activiteiten georganiseerd in Heerlen. Met de SR15 app krijg je een compleet overzicht van alle nieuwtjes en nuttige informatie rondom het Glazen Huis.

Serious Request 2015: Keep Them Going

In 2015 staat het Glazen Huis voor 3FM Serious Request in Heerlen. Dit jaar wordt er aandacht gevraagd voor jongeren die moeten overleven onder extreme omstandigheden, ook wel ‘The next generation’ genoemd. Zo’n 50 miljoen kinderen en jongeren gaan niet of niet regelmatig naar school als gevolg van conflicten. Zij zijn meer bezig met overleven dan met ontwikkelen en leren, en hiermee verliest deze generatie toekomstperspectief.

Het worden door 3FM en het Rode Kruis ook wel de stille slachtoffers van de oorlog genoemd. Met het geld wat tijdens Serious Request dit jaar ingezameld wordt wil het Rode Kruis ondersteunen in de persoonlijke ontwikkeling van jongeren door bijvoorbeeld een opleiding of vaktraining aan te bieden. Daarnaast wil het ook een basis bieden waarmee in levensonderhoud voorzien kan worden.

SR15 app Heerlen

In de stad Heerlen worden een groot aantal activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen. Via de app SRH15 kan je op de hoogte blijven van het nieuws rondom Serious Request en ook zien waar de activiteiten plaatsvinden. In de applicatie vind je ook andere nuttige informatie rondom de merchandise, waar je wat te eten kunt halen en dergelijke.

De SRH15 app kan gratis via onderstaande button uit de Google Play Store gedownload worden.

SRH15
SRH15
Ontwikkelaar: Valid Solutions B.V.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel