Shazam voegt Google Play Music toe in nieuwe versie

In de nieuwe versie van de muziekherkennings-app Shazam hebben de ontwikkelaars Google Play Music toegevoegd. De nieuwe update van Shazam betreft versie 4.9.1 en is vanaf nu te vinden in de Google Play Store. Eerder voegde Shazam ook al de integratie met Spotify en Rdio toe.

Shazam heeft versie 4.9.1 uitgerold voor Android. In de nieuwe versie van de muziekherkenning-app is de ondersteuning voor Google Play Music toegevoegd. De muziekdienst van Google ontbrak nog in de populaire applicatie waarmee je snel de artiest van een bepaald nummer kan achterhalen. De muziekdiensten Spotify en Rdio werden eerder al toegevoegd aan Shazam.

Shazam update

Met de Google Play Music integratie in Shazam is het nu mogelijk om vanuit Shazam een nummer te streamen op je smartphone, of het nummer gelijk aan te schaffen in de Google Play Store. Tijdens onze tests leek niet elk nummer gekoppeld te kunnen worden aan de Google Play Music dienst, zo is het nieuwe album van The Script enkel via Rdio en Spotify te beluisteren en (nog) niet via Google Play Music.

Onlangs maakte Shazam bekend dat het het aantal actieve gebruikers zag stijgen naar meer dan 100 miljoen per maand. Maandelijks ziet Shazam een stijging van 13 miljoen gebruikers! Shazam kan gedownload worden via onderstaande button uit de Google Play Store.

Shazam
Shazam
Ontwikkelaar: Apple Inc.
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel