Simplenote krijgt grote Material-update naar versie 1.3

Het bijhouden van notities, lijsten en ideeën kan prima met de handige app Simplenote. Simplenote heeft nu een update gekregen naar versie 1.3 waarbij er onder andere Material Design is toegevoegd aan de app.

Simplenote

Onlangs is er een nieuwe update uitgekomen voor Simplenote, naar versie 1.3. De update kent een reeks nieuwe functies; zo is de app er nu in Material Design met de herkenbare elementen. Verder kan je naast het light-thema nu ook kiezen voor het dark-theme, handig, want een donker thema vermindert over het batterijverbruik.

Simplenote

Via instellingen kun je nu de grootte van het lettertype bepalen, erg handig voor als je bijvoorbeeld een lange notitie wilt maken. Wat ook een leuke toevoeging is aan Simplenote is de Google Now-ondersteuning; zeg ‘take a note’ wanneer je Google Now hebt geopend, en maak vervolgens een notitie aan. Je kan nu verder met een Android Wear-smartwatch een nieuwe notitie maken via een spraakbericht. Verder zijn er nog bugs uit de app gehaald.

Simplenote is inmiddels al meer dan 100 duizend keer gedownload. Via onderstaande button kan je de app ook downloaden uit de Play Store.

Simplenote
Simplenote
Ontwikkelaar: Automattic, Inc
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel