Simyo Black Friday aanbieding: de hele maand volop voordeel (adv)

Aan het eind van deze maand kunnen we weer de nodige Black Friday aanbiedingen verwachten. Echter kun je deze hele maand bij Simyo profiteren van hele interessante kortingen, met onder andere gratis data.

Black Friday bij Simyo

Als je wilt besparen op je maandelijkse kosten, kan het zomaar lonen om te kijken naar de bedragen die er uitgaan aan je telefoonabonnement. Dat een goed telefoonabonnement niet veel hoeft te kosten, bewijst Simyo. De hele maand kun je dankzij de Black Friday aanbieding je abonnement afsluiten met interessante kortingen.

Simyo geeft je gratis meer data bovenop je gekozen databundel. Dit betekent dat je voor hetzelfde geld, meer kunt internetten. Dankzij de EU-roamingregels kun je deze bundels ook nog eens binnen de Europese Unie op je vakantiebestemming gebruiken. Daarnaast bespaar je 14,99 euro aansluitkosten op alle sim-only abonnementen van Simyo.

De aanbiedingen

De aanbiedingen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. De prijzen gelden voor een 1-jarig abonnement, al kun je voor 2,00 euro extra per maand ook kiezen voor een maandabonnement.

  • 3+3GB gratis + 200 min/sms voor €12
  • 6+6GB gratis + 200 min/sms voor €14
  • 15+5GB gratis + 200 min/sms voor €18
  • 3+3GB gratis + onbeperkt min/sms voor €14
  • 6+6GB gratis + onbeperkt min/sms voor €16
  • 15+5GB gratis + onbeperkt min/sms voor €20

Telecomprovider Simyo is al 24 keer door de Consumentenbond benoemd als beste mobiele provider. Bij Simyo maak je gebruik van het netwerk van KPN en heb je KPN Thuis, kun je profiteren van nog meer voordelen. Dit betekent dat je nog eens dubbel zoveel data krijgt. Abonnementen zijn bij Simyo maandelijks aan te passen. Dit heeft als voordeel dat wanneer je achteraf gezien toch een te hoge bundel hebt gekozen, gewoon hem naar beneden kunt bijstellen. Mocht je smartphone het ondersteunen, dan kun je bij je Simyo abonnement ook kiezen voor eSIM. De Black Friday aanbieding van Simyo kun je direct bestellen op de website van Simyo.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel