Simyo lanceert nieuwe bundels met onbeperkt bellen en gratis 4G

Telecomprovider Simyo heeft nieuwe bundels aangekondigd voor haar sim-only abonnementen. Er is voortaan keuze uit drie verschillende belbundels en drie internetbundels. Voor 4G hoef je daarnaast niet langer meer extra te betalen. We zetten de details van de nieuwe Simyo bundels op een rij.

Nieuwe Simyo bundels

De abonnementen van Simyo zijn aangepast. De provider maakt gebruik van het netwerk van KPN en de nieuwe bundels zijn per direct geldig en gelden voor nieuwe en verlengende klanten. Niet langer meer wordt er een meerprijs berekend voor het gebruik van 4G. Ook voor bestaande klanten is dit niet langer meer duurder en wordt dit automatisch aangepast naar ‘gratis’. Voorheen betaalde je 5 euro per maand voor 4G.

Bij de nieuwe Simyo bundels bestaan voortaan nog uit drie internetbundels en drie belbundels. De prijzen hiervan zijn ook aangepast. De relatief kleine databundels zijn verleden tijd. Je hebt nu enkel de keuze uit 1000MB, 2000MB en 4000MB. Voor bellen/sms is er de keuze uit 100 min/sms, 300 min/sms, onbeperkt bellen/sms en onbeperkt sms. Voor onbeperkt sms betaal je bij de nieuwe abonnementen 1,00 euro per maand.

Nieuwe tarieven

We hebben de nieuwe prijzen voor je hieronder op een rij gezet. Dit zijn de prijzen voor een jaarcontract. Kies je voor een abonnement dat maandelijks opzegbaar is, dan betaal je per bundel €1,00 per maand meer.

Bellen en sms

  • 100 min/sms: €6,00
  • 300 min/sms: €7,00
  • onbeperkt min/sms: €12,00

Internet

  • 1000MB: €7,00
  • 2000MB: €10,00
  • 4000MB: €15,00
  • Bijkopen 500MB: €5,00

Bestaande klanten die de nieuwe bundels willen gebruiken, kunnen hun abonnement aanpassen via Mijn Simyo of de Mijn Simyo app. Ook de huidige bundels kunnen bestaande klanten nog gebruiken. Wanneer je echter de bundel aanpast, kun je niet meer terug naar een bundel uit het oude aanbod.

De nieuwe abonnementen zijn vanaf nu beschikbaar via Simyo en Mobiel. Daarbij heeft de Consumentenbond Simyo voor de negende keer op rij in 2016 verkozen tot beste mobiele provider. Raadpleeg ook onze onafhankelijke uitgebreide tool voor het vergelijken van sim-only.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel