Skype 5.6 voor Android brengt vernieuwde interface

Skype heeft haar app een vernieuwde interface gegeven. Skype versie 5.6 richt zich op het verbeteren van de chat ervaring.

Skype 5.6

Wanneer je in Skype veel conversaties voert via de chat dan is overzicht zeker handig. De update schept dit overzicht door meer chats op het Recent tabblad te tonen. Zo zie je direct welke berichten je nog niet gelezen hebt en met wie je het laatst hebt gechat.skype-for-android-5-61Ook kun je nu de status van je contactpersonen bekijken naast de vernieuwde ronde avatar. De ronde avatar zal je nu door de gehele Skype-app terugvinden wat moet zorgen voor een consistent uiterlijk.

Daarnaast heeft het team achter Skype een aantal wijzigingen aangebracht in het chatvenster. De kleuren van de tekstballonen zijn aangepast, waardoor er duidelijker wordt weergegeven wie wat zegt in een gesprek. Volgens Skype is deze verbetering handig bij groepsconversaties zodat je makkelijker kunt onderscheiden wie wat heeft gezegd. Vorige week bracht Skype al een update uit met ondersteuning voor link previews.android_5_6_screenshot_2Naast deze uiterlijke verbeteringen zijn er ook een aantal bugfixes toegevoegd om de app stabieler te maken. Skype 5.6 is te downloaden vanuit de Google Play Store via onderstaande button.

Skype
Skype
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel