Bijna een miljoen Snapchat-gebruikers zeer ontevreden over nieuw design

Snapchat heeft de eigen Snapchat app in de afgelopen tijd van een nieuwe lik verf voorzien. Dat het nieuwe design van Snapchat bij een grote groep gebruikers niet bevalt, is op te merken uit een petitie die bijna een miljoen keer is ondertekend.

Nieuwe Snapchat interface niet geliefd

De nieuwe Snapchat interface wordt door veel gebruikers niet positief ontvangen. In de afgelopen weken is het bedrijf begonnen met het uitrollen van het nieuwe ontwerp die meer de focus moet leggen op het contact met vrienden. Op social media zijn in de afgelopen weken veel berichten verschenen waarin het ongenoegen geuit wordt over de nieuwe Snapchat interface.

Op internet is een petitie gestart om Snapchat zo ver te krijgen dat het oude ontwerp weer terugkomt. Een groep gebruikers die de nieuwe update nog niet hebben, proberen de update tegen te houden met trucjes. Gebruikers omschrijven de werking van de app als omslachtig en met onnodige functies. De petitie is op het moment van schrijven al ver boven de 900.000 keer ondertekend.

Snapchat heeft al wel laten weten dat het oude ontwerp niet teruggebracht zal worden. Volgens de ontwikkelaars zijn grote updates altijd wennen, maar is de verwachting dat gebruikers de veranderingen zullen gaan waarderen.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel