Snapchat: kleuren veranderen met Tint Brush filter en langere filmpjes

Snapchat rolt een nieuwe update uit waarbij gebruikers langere filmpjes kunnen maken dankzij Multi-Snap. Tevens wordt er een filter toegevoegd genaamd Tint Brush waarbij je de kleuren kunt aanpassen.

Snapchat; Tint Brush filter

In de app van Snapchat wordt het Tint Brush filter toegevoegd na een update. Met dit filter kun je de kleur van je onderwerp veranderen. In het voorbeeld hieronder zien we bijvoorbeeld een ijsje waarvan het ijsbolletje roze is, maar met de Tint Brush groen wordt. Je kunt de kleur aanpassen door op het schaartje te tikken. Vervolgens teken je om het onderwerp wat je een andere kleur wilt hebben met het penseeltje een lijn.

Snapchat Tint Brush

Multi-Snap

Multi-Snap is een andere nieuwe functie waarbij het mogelijk wordt om langere video’s te maken. Standaard kon je maximaal 10 seconden video opnemen. Nu wordt zolang je de opnameknop ingedrukt houdt het beeld maximaal 60 seconden opgenomen. Vervolgens worden deze opgesplitst in video’s van tien seconden waarbij je de reeks als serie kunt delen.

De Multi-Snap functie is echter nu nog niet beschikbaar voor Android, maar enkel voor Apple iOS. Voor Android verschijnt de mogelijkheid voor het opnemen van langere video’s later. Wel kun je dus nu al wel gebruik maken van het Tint Brush filter. De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel