Snapchat reageert op petitie: design gaat (iets) veranderen

Het vernieuwde design in de Snapchat app valt bij veel gebruikers niet in goede aarde. Na een petitie, die meer dan een miljoen keer is getekend, heeft het moederbedrijf Snap officieel gereageerd met een statement.

Snapchat gaat wijzigingen doorvoeren

Meer dan 1,2 miljoen keer is de Snapchat design petitie al getekend. Sinds de laatste update die kort geleden werd uitgerold, zijn de meeste gebruikers niet te spreken over de nieuwe interface. Met de petitie hopen de gebruikers op een terugkeer van het oude ontwerp.

Gebruikers vinden het vervelend dat de indeling is veranderd en een stuk ingewikkelder is. Snap, het moederbedrijf van de populaire applicatie, heeft nu gereageerd op de petitie.

Snapchat interface

Snapchat legt in het statement uit dat het doel was om juist alles onder een plek samen te brengen. Denk aan de updates van de media en van je vrienden. Tevens is de Discover functie persoonlijker en past het zich aan, op basis van hoe jij de functie gebruikt. Binnenkort zullen de iOS- en Android-app voorzien worden van een update waarbij updates van Vrienden en Discover weer onderverdeeld worden in tabbladen.

Tevens kan er qua groepchats, verhalen (Stories) en Subscriptions nauwkeuriger gesorteerd worden naar eigen wens. in de toekomst wil Snapchat de applicatie verder verbeteren zodat hij weer prettiger wordt in het gebruik.

Snapchat
Snapchat
Ontwikkelaar: Snap Inc
Prijs: Gratis+
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel