Songfestival 2019: volg alles met de officiële app

Het Eurovisie Songfestival 2019 staat op het punt van beginnen. In de Israëlische stad Tel Aviv zal onder andere Duncan Laurence zijn stem laten horen. Als je niks wilt missen, kan de officiële Songfestival app niet op je smartphone ontbreken.

Songfestival app

Op dinsdag 14 mei is de aftrap van ‘Eurovision Song Contest 2019’. Het jaarlijkse zangspektakel wordt ieder jaar in het land van de winnaar van de vorige editie gehouden. Dit jaar is dat in Tel Aviv, Israël.

Eurovisie Songfestival app

Met de officiële Eurovision Song Contest app blijf je van alle gebeurtenissen op de hoogte. Dit jaar kun je ook weer via de applicatie alles bijhouden middels de Live Updates. Tevens kun je je stem achterlaten middels een ‘Vote’. In de Songfestival app krijg je ook toegang tot het laatste nieuws over een deelnemer, samen met aanvullende informatie.

Songfestival 2019 app

De informatie over de artiest is gewoon in het Nederlands uitgewerkt. Daarbij kun je ook direct het nummer horen waarmee deze artiest op zal treden. Meezingen tijdens de uitzending kan ook, want bovenin beeld kun je de lyrics vinden. Onder data vind je informatie over het land.

Songfestival app

In het menu vind je ook ‘Eurovision Selfies. Hier kun je net als in voorgaande jaren een eigen selfie maken in de stijl van het Eurovisie Songfestival. Denk aan verschillende teksten, illustraties en vlaggen. Deze kun je natuurlijk ook weer delen met de rest van de wereld.

Songfestival 2019

In de Songfestival app krijg je verder toegang tot een livestream van het event. Zo hoef je niks te missen van het zangspektakel. De 1e voorronde is op 14 mei om 21:00 uur, de 2e halve finale is op donderdag 16 mei om 21:00 uur. De finale is zaterdagavond, 18 mei. De applicatie kun je uit de Play Store downloaden via onderstaande button.

Eurovision Song Contest
Eurovision Song Contest
Ontwikkelaar: digame GmbH
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel