Sony komt volgende week met aankondiging; nieuwe smartphones?

Sony komt tijdens de CES met een persconferentie. Tijdens de beurs in Las Vegas zullen we naar verwachting nieuwe Xperia-toestellen te zien krijgen. Wat krijgen we volgende week te zien?

Sony aankondiging tijdens CES 2019

Hoewel Huawei al een paar modellen met de naam 2019 heeft aangekondigd, is Sony voorlopig de eerste fabrikant die een persconferentie zal houden. Tijdens de CES in Las Vegas zullen verschillende fabrikanten hun producten presenteren. Van televisies tot wasmachines en van stofzuigers tot soms ook een smartphone. Sony heeft op 7 januari de persconferentie gepland staan. Dit is de Pacific Standard Time (PST) en gebeurt dus op 8 januari om 02:00 uur Nederlandse tijd.

Sony Xperia XA3 render

Wat we precies hier gaan zien is niet bekend gemaakt, echter zijn er aan de hand van de eerdere berichten wel een aantal verwachtingen. Vorig jaar presenteerde Sony op de CES de Xperia XA2, XA2 Ultra en Xperia L2. De verwachting is dat, zeker nadat de XA3 al is uitgelekt, de Xperia XA3-serie aangekondigd wordt. Mogelijk zien we ook de Xperia L3 terug.

Sony zal hier niet haar paradepaardje laten zien, de opvolger van de Xperia XZ3. Hoewel er al aardig wat informatie over de Sony Xperia XZ4 en XZ4 Compact naar buiten is gebracht, zullen we deze smartphones pas tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gaan zien.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel