Sony WH-XB700 is betaalbare koptelefoon met Google Assistent

Het assortiment koptelefoons is door Sony verder uitgebreid. Met de introductie van de Sony WH-XB700 heb je een relatief betaalbare hoofdtelefoon welke beschikt over integratie met Google Assistent.

Sony WH-XB700

De Sony WH-XB700 is onlangs aangekondigd en is de nieuwste hoofdtelefoon uit de Extra Bass-serie. Alle bassfrequenties worden hierbij versterkt, zonder dat dit invloed heeft op de helderheid van de vocalen. Deze Sony hoofdtelefoon is tevens draadloos zodat je direct kunt luisteren en niet eerst hoeft te rommelen met een draad. Er is ook een stereo-jackaansluiting aanwezig, waarvoor Sony een audiokabel meelevert.

Je kunt de koptelefoon verbinden via Bluetooth 4.2 Apt-X of via NFC. Met de speciale Headphones Connect-app van Sony kun je de audiofuncties zoals Clear Bass, Surround en Sound Position Control helemaal naar eigen wens aan te passen. Alles draait ook om comfort, zo belooft Sony. Het on-ear model wordt op het oor gedragen en moet daardoor goed blijven zitten.

Sony WH-XB700

Zoals gezegd is de Sony WH-XB700 voorzien van Google Assistent-integratie. Het stellen van vragen aan je assistent is daarmee mogelijk. Ook kun je op deze manier gemakkelijk herinneringen instellen en krijgen en natuurlijk genieten van je eigen muziek en multimedia. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je gewoon handsfree bellen. De accu kan met vier uur laden het zo’n 30 uur uithouden. Met maar tien minuten snel opladen kun je weer 90 minuten muziek luisteren.

Sony brengt de WH-XB700 in april uit in het zwart en blauw. De prijs komt uit op 150 euro.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel