Sony Xperia 1.1: ’toestel krijgt vijf camera’s en dit zijn de specs’

Sony komt tijdens de komende editie van het Mobile World Congress mogelijk met de introductie van een opvolger voor de Xperia 1. Over de Sony Xperia 1.1 zijn nu camera-specs opgedoken.

Camera van de Sony Xperia 1.1

Er gaan berichten rond over de nieuwe Sony Xperia 1.1, als opvolger van de Sony Xperia 1. De focus lijkt te liggen op de camera, en daarvan zijn nu enkele specificaties opgedoken. Volgens het gerucht krijgt de telefoon een 64 megapixel hoofdcamera, een lens die eerder door de fabrikant werd aangekondigd.

In totaal zijn er vijf camera’s aanwezig op de Xperia 1.1. Naast de hoofdcamera zal er ook een 12 megapixel telephoto-lens geleverd worden, samen met een optisch gestabiliseerde periscoopcamera, een 12MP groothoeklens en een 2MP dieptecamera. Huawei bracht eerder ook al een periscoopcamera naar de P30 Pro.

Sony Xperia 1.1 camera

We zijn benieuwd naar de Xperia 1.1. Sony levert voor bijna alle telefoonfabrikanten hun camerasensoren, maar met eigen toestellen lukt het niet om de goede camerakwaliteit te behalen. Misschien lukt het de Japanners wel met dit nieuwe toestel. Alle details zullen we te horen krijgen tijdens het Mobile World Congress.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel